Budimo u kontaktu

ITALIJA

VREDAN POTPIS Sin nastavlja utabanim stazama oca! Srbin nova nada Intera (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Stanković sa ocem Dejanom (Foto: Privatna arhiva)

Nije lako nositi breme slavnog oca, ali je naslednik uspeo da se izbori za svoj status u Milanu. Dejan Stanković je ostavio dubok trag na “Đuzepe Meaci”, a na početku istog puta je i njegov najmlađi sin.


Na meču Salernitana – Inter, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru 2-2.


Talentovani defanzivni vezista još nije debitovao za prvi tim Intera, ali čelnici milanskog kluba i te kako računaju na njega, što potvrđuje odradjeni potez. Aleksandar Stanković je potpisao novi dugogodišnji ugovor sa Interom, a on treba da bude validan do juna 2028. godine.

Srbin, koji ima i italijansko državljanstvo je važan šraf i ujedno kapiten Interovog Primavera tima, koji sa klupe vodi još jedna legenda Kristijan Kivu, ali je istovremeno dobijao i poziv Simonea Inzagija za mečeve prvog tima.

Stanković se i prošle sezone 11 puta našao na klupi seniorske ekipe, između ostalog i u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Milana, a u aktuelnoj sezoni još četiri puta se našao u protokolu za utakmice Serije “A”, protiv Monce, Kaljarija, Empolija i Sasuolom.

Pored Aleksandra, član Intera je i njegov tri godine stariji brat Filip, koji je ovog leta otišao na pozajmicu u Sampdoriju, gde je branio na svakoj od uvodnih sedam utakmica Serije “B”. U pripremnom periodu pokazao se na prijateljskim utakmicama protiv Pari Sen Žermena, Al Nasra i Pergoletezea, ali je procenjeno da bi bolje bilo da privremeno napusti Milano i ode u klub u kojem će imati standardnu minutažu. Nema dilema da naslednicima pripada budućnost u Interu. Stekli su poverenje na terenu, a samo treba da nastave uspon, što je važno i za selekcije Srbije, čiji su članovi.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.