Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

NACIONALNI STADION U BEOGRADU Predsednik Vučić: Krajnji rok za izgradnju je… (FOTO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Nacionalni stadion (Foto: Ministarstvo finansija)

Otvaranju stadiona u Zaječaru, pored Aleksandra Čeferina, između ostalih prisustvovao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. On je tom prilikom otkrio kada će da bude izgrađen nacionalni stadion u Beogradu.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Mađarska – Crna Gora (15.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.78


Vučić je u društvu predsednika UEFA bio u obilasku novog stadiona u Zaječaru, gde je rekao kako je rok za izgradnju nacionalnog stadiona 1. decembar 2026. godine.

Uputili smo dopis da se igra finale Lige Evrope kad se izgradi stadion, to će biti na stadionu koji će biti gotov do 1. decembra 2026. To će biti velika stvar, a što se tiče velikih takmičenja potrebna je bolja infrastruktura – istakao je Vučić.

Naime, kako su otvoreni stadioni u Zaječaru i Loznici, plan je da posle rekonstrukcije onih u Nišu i Kragujevcu krene izgradnja nacionalnog u srpskoj prestonici.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.