Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Alison sačuvao Liverpul u Londonu! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Van Dajk slavi pogodak (Foto: Beta/AP)

Nije bilo lako “redsima” na gostovanju u južnom Londonu. Uz pomoć brazilskog golmana, ali i uz blagi vetar u leđa od sudije Frenda, vraćaju se s celim plenom: Kristal palas – Liverpul 1:3 (0:2).


Italija: Na meču Milan – Juventus, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru ug 3+.


Ekipa Jirgena Klopa bila je apsolutno dominantna u prvom poluvremenu. Posle kornera Robertsona u osmom minutu, Van Dajk je sjajnim udarcem glavom doslovno zakucao loptu u mrežu iza Guaite. Prednost je duplirao Okslejd-Čemberlen na novu asistenciju odličnog škotskog levog beka.

Palas je zapretio pred kraj prvog dela, a sasvim podigao glavu posle odmora. Domaćin je stavio “redse” na ozbiljne muke, a u nekoliko navrata se čudesnim odbranama u spasioca pretvorio golman Alison. Jedino ništa nije mogao pred Eduarom u 55. minutu.

Kada je domaćin, bez Luke Milivojevića na terenu pretio izjednačenjem, viđen je sporni momenat. Veoma slabi Diogo Žota je pao pred golom, sudije iz VAR sobe su prepustile odluku Kevinu Frendu, a on je, posle gledanja snimka pokazao na belu tačku. Utisak je, prestrogo. Siguran sa penala bio je Fabinjo.

Arsenal svim silama pokušava da dovede Dušana Vlahovića, a jasno je i zbog čega. “Tobdžije” imaju ogroman problem u napadu koji je ogoljen i u duelu sa najslabijim timom lige. Barnli je odbio sve atake domaćina i odneo bod.

Brajton je svima ove sezone nezgodan rival, a bio je to i Lesteru. “Lisice” su povele golom Zambijca Dake tek što je počelo drugo poluvreme. Gol za bod “galebova” postigao je iskusni Deni Velbek desetak minuta pre kraja.

PREMIJER LIGA, 23. kolo

Nedelja

Arsenal – Barnli 0:0

Kristal palas – Liverpul 1:3 (0:2)

(Eduar 55 – Van Dajk 8, Okslejd-Čemberlen 32, Fabinjo 89. penal)

Lester – Brajton 1:1 (0:0)

(Daka 46 – Velbek 82)

17.30 Čelsi – Totenhem

Subota

Everton – Aston Vila 0:1 (0:1)

(Buendija 45+3)

Brentford – Vulvs 1:2 (0:0)

(Toni 71 – Mutinjo 48, Neves 78)

Lids – Njukasl 0:1 (0:0)

(Šelvej 75)

Mančester junajted – Vest Hem 1:0 (0:0)

(Rašford 90+3)

Sautempton – Mančester siti 1:1 (1:0)

(Voker Piters 7 – Laport 65)

Petak

Votford – Norič 0:3 (0:0)

(ck. Denis 77 – Sardžent 51, 74, Kucka 90+2 autogol))

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.