Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

ALPSKO SKIJANJE Odermat pobednik veleslaloma u Adelbodenu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Marko Odermat (Foto: Beta/AP)

Švajcarski skijaš Marko Odermat pobednik je veleslaloma koji je u okviru Svetskog kupa vožen u Adelbodenu. Odermat je slavio rezultatom 2:34,45 minuta.


NBA: Od 21:30 igraju LA Klipers – Memfis, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.75. 


Drugo mesto zauzeo je Austrijanac Manuel Feler koji je za 0.48 sekundi bio sporiji od pobednika, dok je treći bio Francuz Aleksi Panturo sa 0,54 sekunde zaostatka. Hrvatski skijaš Filip Zubčić, koji je posle prve vožnje bio treći, na kraju je zauzeo sedmo mesto.

Odermat je prvi u poretku veleslalomaša sa 480 bodova, drugi je Feler sa 261, a treći Norvežanin Aleksander Omot Kilde sa 253 boda.

Švajcarac je vodeći i u generalnom plasmanu Svetskog kupa sa 845 bodova, ispred Kildea koji ima 469 i Austrijanca Matijasa Majera koji je sakupio 447 bodova. Takmičenje u Svetskom kupu se nastavlja u nedelju kada je u Adelbodenu na programu slalomska trka.

TREĆI DAN PROTESTA Srđan Đoković: Stavili su ga da gleda zid, nikoga ne vidi napolju, ali Novaka neće slomiti!

Francuzi pišu: Đoković 16. decembra bio pozitivan na koronu, a narednog dana bez maske delio pehare deci

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.