Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Antoni vređao Ten Haga! Igrač pokazao treneru ružnu poruku u kojoj je pisalo…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Antoni Mateus dos Santos (Foto: Beta/Martin Rickett/PA via AP)

Ovaj Junajted je smešan. Ne, žalostan. Možda grubo zvuči, ali čak nedostojan imena i tradicije. U 36. kolu Premijer lige Kristal palas ga je rastavio na komade!


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Pari Sen Žermena protiv Dortmunda (21:00) je 1.50.


Ne bruka se Mančester junajted samo na terenu, već i izvan njega. U epicentru skandala je napadač Antoni (24). Brazilac je jedan od promašaja, igrač koji je Ajaksu plaćen 95 miliona evra, a pokazao je jako malo. Do sada je odigrao 80 utakmica i zabeležio je 11 golova i pet asistencija.

Brazilski Globosport piše da je Antoni nazvao trenera Erika ten Haga “ćelavom jajastom glavom”. To je napisao u grupi u kojoj su svi igrači Mančester junajteda. Jedan neimenovani igrač pokazao je tu poruku treneru. Antoniju preti suspenzija!

Junajted je trenutno na osmom mestu Premijer lige. Mogao bi da osvajanjem FA Kupa popravi sezonu, ali teško da će da stigne do pehara, pošto u finalu (25. maj) igra sa moćnim Mančester sitijem…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.