Budimo u kontaktu

ITALIJA

PROBLEMI U NAJAVI Konte dogovorio novi posao! Da li je morao da izabere baš ovaj klub?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Antonio Konte (Foto: Beta/AP Photo/Ian Walton))

Završena je pauza, Antonio Konte više nije bez posla. Podsetimo, poslednji put je bio na klupi Totenhema, s kojim se rastao još 26. marta 2023. godine. Na tu pauzu je otišao svojevoljno, kako bi se odmorio i uživao u krugu porodice.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Arsenala protiv Notingem Foresta (20:30) je 1.40.


Kako javljaju italijanski mediji, Antonio Konte je prihvatio ponudu Milana i od sledeće sezone biće šef struke giganta sa San Sira. Mogao bi zbog toga da bude na meti tifoza gradskog rivala, pošto je kao trener Intera, od 2019. do 2021. godine osvojio Seriju A i stugao do finala Lige Evrope.

Kao trener uspešno je predvodio Juventus i Čelsi, a bio je i selektor “uzura”. Ukupno je osvojio pet titula i ima pehare Superkupa Italije i FA Kupa. Da li sa Konteom na klupi Milan može do titule koju je poslednji put osvojio u sezoni 2021/22?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.