Budimo u kontaktu

NBA LIGA

APSURD NBA LIGE Dva najplaćenija trenera imaju sramotan broj pobeda i vode najgore timove!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Najplaćeniji u NBA ligi - Greg Popovič (Foto: Beta/AP Photo/Eric Gay)

Najjača košarkaška liga na svetu – NBA liga. Tamo bi trebalo da je sve na mestu, da su ljudi plaćeni za sve što pružaju. Ali, nije baš tako.


ITALIJA: Atalanta i Salernitana igraju od 20.45, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.10.


O tome svedoče plate dvojice trenera koji predvode najgore timove na Zapadu i Istoku. Najplaćeniji su u ligi. Slavni Greg Popovič predvodi listu sa platom od 16 miliona dolara godišnje, a njegov San Antonio je na dnu Zapadne konferencije sa skorom 4-21.

A šta da kažu fanovi Detroit Pistonsa? Njihov tim vezao je 21 uzastopan poraz i ima skor 2-24! Trener Monti Vilijams ima godišnju platu od 13 miliona dolara, a predvodi ubedljivo najgoru ekipu Istočne konferencije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NBA on ESPN (@nbaonespn)

Popovičevo vreme je možda i prošlo, deluje da Amerikanac srpskog porekla živi od stare slave. Sa druge strane, Vilijams važi za jednog od poštovanijih stručnjaka u ligi i trenera koji ima sjajan odnos sa igračima. Međutim, nije pomerio Detroit sa mrtve tačke. Zbirno Popovič i Vilijams imaju skor 6-44!

Treći na listi najplaćenijih trenera u NBA je Stiv Ker, čovek koji je od Golden Stejta napravio dinastiju i sa Voriorsima osvojio četiri titule šampiona. Njegova plata je 9,5 miliona dolara.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.