Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

ISPUNJAVA SE ŽELJA “GROBARA”? Partizan se raspituje za “magičnog” plejmejkera! Postoji i jedan problem…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović i Željko Obradović (Foto: Emilija Jovanović)

Crno-beli još uvek nisu kompletirali sastav za novu sezonu, a potrebno mu je da dovede igrača još na pozicijama “jedan” i “pet”. Prema rečima čelnika kluba, nema potrebe da se žuri, već se razmatraju samo “sigurne opcije”.


KVALIFIKACIJE ZA EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na igru ug 3+ za utakmicu Island – Bosna i Hercegovina je 2.20. Početak meča je zakazan za 20.45.


Partizan je za sada odličan tokom priprema za novu sezonu. Igra dobro i osvojio je turnir u Banja Luci, gde je u finalu savladao ekipu CSKA. Dok se crno-beli uigravaju, čelnici se bave ojačavanjem sastava, a kako italijanski mediji pišu, oni su zainteresovani za usluge Artursa Žagarsa.

Ovaj 190 centimetara visoki plejmejker je bio pravi hit na nedavno okončanom Svetskom prvenstvu, pošto je bio među boljim igračima u redovima reprezentacije Letonije, inače najprijatnijeg iznenađenja takmičenja. On još uvek nema klub, pa za njega nije potrebno da se plati bilo kakvo obeštećenje.

Ipak, problem je u tome što Partizan nije jedini u redu za angažman Artursa Žagarsa, jer su “oko bacili” i Žalgiris i Baskonija, uz napomenu da su mediji iz Turske izvestili i da ima ponudu Fenerbahčea za ugovor na tri godine. Potonja opcija bi uključivala i momentalnu pozajmicu u litvanski klub Vulvs.

Šta će dalje da se dešava, ostaje da se vidi…

1 komentar

1 komentar

  1. Panterska je tuga pregolema

    11.09.2023. at 17:59

    Samo ako ga Željko pozove….to je to.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.