Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ASVEL BIO OSLABLJEN, A RAZLOG JE BIZARAN Košgeter došao na aerodrom, a tamo iznenađenje…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Džona Metjuz (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Neverovatno je šta se dogodilo francuskom timu i njegovom igraču. Odsustvo krilnog centra je bio osetljivo u Beogradu, pogotovo što je ekipa iz Liona imala problema da dođe do poena u prvom poluvremenu.


Crvena zvezda je pobedila oslabljeni Asvel u Beogradu i tako došla do drugog trijumfa u Evroligi. Važno je da se napomene da trener gostujućeg tima, Ti Džej Parker, nije mogao da računa na dvojicu važnih igrača – Nanda De Koloa i Džonu Metjuza.

Kada je potonji košarkaš u pitanju, razlog zbog kog nije mogao da pomogne Francuzima je poprilično bizaran. Naime, ovaj krilni centar sa 11 postignutih poena u proseku nije nastupio jer je zaboravio pasoš.

Da stvar bude čudnija, on je to shvatio tek kada je došao na aerodrom, pa je bio prinuđen da se vrati u svoj smeštaj, dok je Asvel krenuo na put u srpsku prestonicu.

PROČITAJTE JOŠ:

HAOS U ISTANBULU Trener Barselone oterao Kalinića u svlačionicu! Posvađali se usred meča!

SUROVO ISKREN Ivanović u svom stilu posle Zvezdinog uspeha: Bilo je onih koji nisu verovali u pobedu! Ima čvrstih momaka, ali ima i mekanih

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.