Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ATP BASTAD Đere u četvrtfinalu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Laslo Đere (Foto: Starsport)

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Bastadu (Švedska). On je u osmini finala savladao Mark-Andrea Hizlera iz Švajcarske sa 7:5, 6:2.


ATP BASTAD: U petak od 11 igraju Ćerundolo – Karacev, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Karaceva 2.10. 


Meč je trajao sat i 24 minuta. Đere je napravio brejk na startu i poveo sa 3:0. Ipak, Švajcarac je uspeo da izjednači na 4:4. Drugi brejk je naš teniser napravio u 12. gemu i tako osvojio prvi set.

U drugom je nparavio čak tri brejka, a Hizler samo jedan. Iskoristio je četvrtu meč loptu na servis protivnika. Naredni rival biće mu bolji iz meča u kojem se sastaju Korija i Rubljov.

PROČITAJTE JOŠ:

WTA BUDIMPEŠTA Krunić preslišala 37. teniserku sveta i plasirala se u četvrtfinale

DRUGO POJAČANJE Budućnost dovela nekadašnjeg NBA igrača (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.