Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

AU! SOFIJA SE IZDRALA NA LUKU Idiote poremećeni, debilu! A evo čime je Jović to zaslužio… (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Luka Jović izveo iz takta svoju izabranicu Sofiju Milošević (Foto: Printskrin)

Srpski fudbaler Luka Jović ostavio je odličan utisak u dresu reprezentaciju u junskom ciklusu Lige nacija, a potom se vratio kući u Španiju gde ga čeka zasluženi odmor posle “produžene” sezone.


ITALIJA Kvota kladionice MaxBet na pobedu Virtusa protiv Olimpije Milana je 1.68. Meč počinje u 20:45.


Dok čeka rasplet svoje situacije sa Real Madridom, iz kojeg će najverovatnije otići ovog leta pošto želi da bude u formi za Svetsko prvenstvo u Kataru, Jović se odmara sa svojom partnerkom Sofijom Milošević, koja se porodila pre nekoliko meseci, a koju fudbaler “izluđuje” kod kuće.

Sofija je na svoj TikTok profil podelila snimak na kome se vidi kako je Luka iznenadio dok je čitala nešto na telefonu, pošto joj se prišunjao i “pucao” na nju iz pištolja na vodu!

Daj, brate, da li si normalan! Idiote poremećeni, debilu… – vikala je Sofija na svog izabranika, dok se Luka smejao, ali se nasmejala i ona zbog toga što je Luka uradio.

Pogledajte kako je to izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ:

BOMBA SA BALTIKA Litvanci žele bivšeg trenera Partizana za selektora!

NEDOSTAJU LI VAM PRENOSI KINESKE LIGE? Nama nedostaju! Golman Čangčuna nam je probudio nostalgiju (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.