Budimo u kontaktu

ABA LIGA

BAJIĆ PRED PARTIZAN: Dolazimo u Beograd u dobroj formi, moramo da obratimo pažnju na…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dragan Bajić pred gostovanje Partizanu (Foto: Starsport)

U malom derbiju 23. kola ABA lige Partizan od 19 časova dočekuje Igokeu. Gosti su u dobroj formi i žele da nastave put ka plej-ofu.


ABA LIGA Od 19 časova Partizan dočekuje Igokeu, a kvota na igru 1-1 u kladionici MaxBet je 1.40.


U poslednjih pet utakmica tim iz Aleksandrovca ima četiri pobede. Svesni su da se Partizanu ne preti u Beogradu, ali nadu niko ne može da im oduzme. Trener Igokee Dragan Bajić se raduje dolasku u dvoranu “Aleksadnar Nikolić”.

Imamo neki svoj cilj i na dobrom smo putu da ga ostvarimo. U zadnjih pet utakmica ostvarili smo četiri pobede koje su nas u dobroj meri približile poziciji koja vodi u plej-of i to bi bio veliki rezultat za nas. Nećemo stati, pokušaćemo da do kraja lige ostvarimo što bolji rezultat. Partizan je tim koji je u odličnoj formi i pobedili su nekoliko izuzetno jakih protivnika u poslednjim utakmicama. Ono na šta mi moramo obratiti pažnju na ovoj utakmici je ta agresivna odbrana po čitavom terenu, gde mi moramo biti maksimalno koncetrisani, da ne dozvolimo veliki broj izgubljenih lopti i da ostvaruju lake poene iz kontranapada – rekao je Bajić.

Šef stručnog štaba Igosa se nada da će u Beogradu da vidi dobre stare prijatelje.

Druga stvar je njihov ofanzivni skok, koji iz drugog ili trećeg napada uspevaju da ostvare dosta poena. Moramo dobro obratiti pažnju na to, i da neke stvari gdu su jako moćni svedemo na minimum, ako želimo da ostvarimo nešto pozitivno. Imaju dosta širine i dosta su opasni, imaju dosta kvalitetnih igrača na svim pozicijama. Da možemo da odbranimo sve, sigurno da ne možemo. Fokusiraćemo se na glavne okosnice njihovih napada i njihovih sistema, a mi ćemo pokušati da odgovorimo u najboljoj meri. Raduje me odlazak u Beograd i susret sa prijateljima. Dvorana Aleksandar Nikolić je sigurno lepa za igranje, za moje igrače i atmosfera koja je predivna za košarku, znajući kako smo prolazili protekle dve godine, svi klubovi bez publike. To se vratilo i sigurno jedan lep ugođaj za svakog igrača i svakog sportistu.

Košarkaš Marko Jošilo je poručio da je Partizan apsolutni favorit.

Sigurno je to ekipa koja je u usponu forme, koja je u nekoliko prethodnih utakmica zabežila pobede, koja je i domaćin, a samim tim i favorit. Naš cilj je da nastavimo u onom ritmu u kojem smo trenutno, da pružimo dobru košarkašku partiju, da odigramo sa dobrom energiju i da u tome tražimo neku šansu da probamo da parirao sigurno favorizovanom Partizanu – rekao je Jošilo.

Partizan u ABA ligi trenutno ima skor 18-3, dok je Igokea na 12-9. Crno-beli su blizu direktnog plasmana u polufinale plej-ofa regionalnog takmičenja, dok će tim iz Republike Srpske u doigravanje za polufinale.

SPEKTAKL U TIVOLIJU Partizan i Cedevita Olimpija postigli sjajan dogovor na Tviteru! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.