Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Barcokas: Igrali smo zbog ponosa i naših navijača

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Jorgos Barcokas (Foto: Starsport)

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je da se u utakmici za treće mesto ništa ne dobija, ali da je njegova ekipa igrala iz ponosa i zahvalio je navijačima na podršci tokom čitavog završnog turnira Evrolige u Beogradu.


GRČKA: U nedelju od 16 igraju Kolosos – Larisa, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40. 


Ovo je bila utakmica gde se ništa ne dobija, morali smo da igramo iz ponosa, zarad naših navijača. Bila je dobra utakmica, kao malo finale. Zahvalan sam navijačima na podršci i želim da pomenem Jorgosa Printezisa, mislim da je blagosloven da vidi koliko ga cene navijači, u za njega verovatno poslednjoj utakmici u Evropi – rekao je Barcokas na konferenciji za novinare u Beogradu.

Olimpijakos je u meču za treće mesto završnog turnira Evrolige u Beogradskoj areni izgubio od Barselone sa 84:74.  Barcokas je naveo da se ekipa sada okreće domaćem prvenstvu i ocenio da je loše šutirala za tri poena na celom turniru, zbog neiskustva.

Imali smo možda najbolji procenat za tri u Evroligi, ne verujem da će to biti problem u domaćoj ligi – dodao je Barcokas.

PROČITAJTE JOŠ:

TREĆA SREĆA Košarkaši Mege pobednici juniorske Evrolige

ČUDO U LITVANIJI Srbi izbacili velikana evropske košarke!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.