Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Barcokas nema dilemu uoči finala: Odbrana je ključ uspeha

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Jorgos Barcokas (Foto: Francesco Richieri/Euroleague Basketball via Getty Images)

Olimpijakos je tri puta do sada bio šampion Evrope u košarci, ali je poslednju titulu osvojio 2013. godine. U nedelju u Kaunasu ima šansu da kruniše odličnu sezonu, jer u finalu od 19 časova igra protiv Reala.


EVROLIGA: U nedelju od 16 igraju Monako – Barselona, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Barselone 1.57.


Atinjani odlično igraju ove sezone, a posle ligaškog dela su bili na prvom mestu. Bili su sigurni protiv Monaka u polufinalu, pogotovo u drugom poluvremenu. Trener Jorgos Barcokas je zadovoljan što ekipa ima priliku da igra na Fajnal foru.

Sam plasman na finalni turnir je veliki uspeh, ako se u obzir uzme zaista izuzetno jaka konkurencija u sezoni koja se polako bliži kraju. Uspeli smo da prebrodimo sve prepreke, uspeli smo da stignemo do finala. Cenimo i poštujemo Real, ali želimo trofej, želimo pobedu, a ključ uspeha je kao i uvek odbrana, koja donosi samopouzdanje za igru u napadu – jasan je Barcokas.

SLUKAS: SPREMNI SMO ZA BORBU

Kostas Slukas je uzdanica grčke ekipe.

Naš cilj od početka sezone je finale Evrolige i titula prvaka Evrope. Put je bio izuzetno dug i naporan. Ostao je još jedna korak do ostvarenja sna, sveni smo kakav nas posao očekuje protiv Reala, ali smo spremni na borbu od prvog do poslednjeg sekunda. Verujem da smo kadri da stignemo do pobede – istakao je Kostas Slukas.

PROČITAJTE JOŠ:

Ćus Mateo: Olimpijakos ima karakter, ali ga imamo i mi

Vukčević Amerima govorio o Obradoviću: Pamtim njegove drilove! Terao me je… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.