Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Barselona dovodi novo pojačanje, Portugalac se oprostio od dosadašnjeg kluba?

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Barselona je u ogromnim dugovima i gotovo nikome nije jasno kako troši silne milione na letnjoj pijaci. Do sada je na dolaske Roberta Levandovskog, Rafinje i Žila Kundea potrošila nešto više od 150 miliona evra. Ipak, startni remi bez golova sa Rajo Valjekanom bio je signal da se predsednik Đoan Laporta dodatno “otvori”.


Brazil: Na meču Sao Paulo – Bragantino, naša kladionica nudi kvotu 5.90 za igru X-1.


Već sredinom nedelje se pojavila mogućnost da na Kamp Nou stigne Bernardo Silva, ofanzivni vezista Mančester sitija. Njegova objava na društvenim mrežama je usijala glasine o transferu.

– Sjajna predstava tima i fantastična atmosfera. Želeo bih da se zahvalim svima na stadionu za sve prelepe momente i ljubav koju ste mi pokazali – napisao je Portugalac posle pobede nad Bornmutom (4:0).

Njegova tržišna cena je 80 miliona evra i Barselona (ili neko drugi) neće moći da plati znatno manje, jer ima još dve godine ugovora sa Sitijem.

Đak fudbalske akademije Benfike, Bernardo Silva je 2015. otišao u Monako, odakle je 2017. prešao u Mančester siti za 50 miliona evra. U dresu “građana” je odigrao 252 utakmice, postigao 48 golova i upisao 50 asistencija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.