Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BAŠ JE MALER Nikolić se vratio na teren, tri kluba želela da ga vide u Budimpešti, ali…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Veljko Nikolić baš nema sreće (Foto: Starsport)

Malerozan je vezista Crvene zvezde. Zbog povrede je propustio veći deo prošle sezone. Zbog toga je pao u drugi plan kod nekadašnjeg trenera Dejana Stankovića.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Milan – Čelsi (21:00) je 1.85.


Dolaskom Miloša Milojevića na teren se vratio Veljko Nikolić. Omaleni vezista je postigao dva gola za 225 minuta. Najavio je povratak na stare staze, ali je sada ponovo povređen posle nesmotrenog starta Stajkovića na utakmici prvenstva protiv Spartaka.

Kakao saznaje MaxBet sport, Veljka Nikolića od dvoboja sa Trabzonom opet prate pojedini klubovi iz Evrope. Aktivirala se ponovo Slavija iz Praga, a uključili su se i skauti dva poljska velikana. Plan je bilo da ga vide ako dobije šansu tokom utakmice sa Ferencvarošem u Budimpešti.

Pred Veljkom Nikolićem je po prvim informacijama pauza od deset dana. Veliki maler za mladog fudbalera ako se zna da će jesenji deo sezone trajati samo do sredine novembra.

PREPORUČUJEMO:

Ne priznajemo Kosovo! Neka i izgubimo s 3:0!

Beograd odlučio: Bjeković kandidat za predsednika FSS!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.