Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

BAŠ SE NAČEKAO Jedan od najskupljih mladih igrača Zvezde postigao prvi gol u Austriji

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nemanja Motika (Foto: Starsport)

Dugo je čakao. Mladi fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Austriji Luštenau postigao je prvi gol u tamošnjoj Bundesligi. U početku mu je trebalo vremena da se uklopi, ali ga je krenulo u finišu sezone.


ARGENTINA: Od 19 igraju Defensa Justicija – Estudijantes, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.50.


Nemanja Motika, došao je do svog prvenca u dresu Austrije Luštenau. On je na meču protiv Volfsbergera, zatresao mrežu u 30. minutu, što je njegov prvi seniorski gol posle više od godinu dana i važan da se na gostovanju osvoji bod za prvo mesto u plej-autu, koje donosi baraž za Ligu konferencije.

Krilni napadač je došao u Zvezdu, kao veliki talenat iz Bajern Minhena i plaćen je 1,5 milion evra, što je ogromno ulaganje u mladog igrača. Nije preterano pokazao u crveno-belom dresu, u kom nije dobio ni mnogo prostora, pa je samim tim došlo i do odlaska na pozajmicu.

Mladi reprezentativac Srbije je upisao i 12. nastup u dresu ovog kluba, dok je tek sada došao do prvog pogotka i to protiv Volfsbergera, što je njegov prvi seniorski gol još od 10. aprila 2022. godine. Njemu pozajmica ističe ovog leta, a posle je ponovo na potezu klub iz Ljutice Bogdana.

PROČITAJTE JOŠ:

VOŠIN GOLMAN ZA MAXBET SPORT Glupo primljen gol, bio sam pokriven… Želimo u finale Kupa!

SAZNAJEMO Dolazili skauti da ga gledaju… Može da donese dobru zaradu, ali Zvezda ne sme da žuri

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.