Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

BAŠ SU BRZI Komšije smenile selektora posle dve utakmice

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Meho Kodro (Foto: Printscreen/YouTube/SportSport)

Trenerska vrteška je u fudbalu odavno uobičajena stvar. Međutim, ne dešava se često da trener, u ovom slučaju selektor bude smenjen posle samo dve utakmice.


LE: Na meču Brajton – AEK, naša kladionica nudi kvotu 1.88 za igru 1-1&3+.


Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nisu imali strpljenja. Meho Kodro, veliko ime tamošnjeg, ali i fudbala u nekadašnjoj Jugoslaviji nije više selektor državnog tima.

Kodro, nekada centarfor Veleža iz Mostara, Sosijedada i Barselone vodio je reprezentaciju na samo dve utakmice. Selekcija BiH je u kvalifikavijama za EP jedva savladala Lihtenštajn (2:1), a potom izgubila na Islandu (1:0). Bio je to signal da nešto treba da se uradi.

Komšije su sada u potrazi za novim selektorom. Kodrovog naslednika očekuje borba za plasman na Prvenstvo Evrope u grupi u kojoj su još Portugalija, Slovačka i Luksemburg.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.