Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

BEN I NJEGOVI SAIGRAČI HRABRO POGINULI Štoper branio za Komorska Ostrva, u sedmom minutu ostali sa desetoricom, ali su namučili Kamerun (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Erik Maksim Čupo Moting na meču protiv Komorskih Ostrva (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri Kameruna su se plasirali u četvrtfinale Afričkog kupa nacija čiji su domaćini. Oni su u osmini finala savladali Komorska Ostrva sa 2:1 (1:0).


AFRIKA: U utorak od 20 igraju Maroko – Malavi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Maroka 1.35. 


Komorska Ostrva debituju na ovom takmičenju, ali imaju velikih problema. Zbog korone i povreda nisu mogli da računaju ni na jednog golmana. Zbog toga je među stativama stajao defanzivac francuskog drugoligaša Ajačija Čaker Alhadur.

Kao da to nije bio dovoljan problem, pa su u sedmom minutu ostali sa desetoricom. Nađim Abdu je dobio direktan crveni karton zbog prekršaja, a sudija ga je poslao van terena tek posle reakcije iz VAR sobe.

Poveo je Kamerun golom Toto Ekambija u 29. minutu posle asistencije Vinsenta Abubakara. Drugi pogodak je postigao uporavo Abubakar u 70. minutu.

Komorska Ostrva se nisu predavala, a na 2:1 je smanjio Jusuf Mčangama u 81. minutu iz slobodnog udarca. Do kraja utakmice je Martin Hongla imao šansu za Kamerun, je je njegov udarac zuastavio golman. Fuddbaler Crvene zvezde El Fardu Ben odigrao je celu utakmicu za Komorska Ostrva.

Naredni rival Kameruna biće debitant na Afričkom kupu nacija Gambija.

PODVIG DEBITANTA fudbaler Bolonje odveo Gambiju u četvrtfinale AKN

DRAMA U LJUBLJANI Evo kako je Cedevita Olimpija promašila šut za pobedu protiv Zvezde (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.