Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

BEZ IZNENAĐENJA Kecmanović izgubio u polufinalu od prvog tenisera sveta

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Miomir Kecmanović (Foto: Beta/AP)

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije se plasirao u finale turnira u Los Kabosu (Meksiko). On je u polufinalu izgubio od prvog tenisera sveta Danila Medvedeva iz Rusije sa 7:6 (7:0), 6:1.


WTA JASI: Od 11 igrajun Astahova – Bogdan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Bogdan 1.20. 


Meč je trajao sat i 27 minita, a prvi set sat vremena. Pokazao je naš teniser zube i napravio brejk u četvrtom gemu za vođstvo 3:1. U narednom je spasao brejk loptu, ali je Rus uzvratio ribrejkom u sedmom gemu i smanjio na 4:3.

Potom su teniseri bili sigurni na svoj servis, pa se igrao taj-brejk. Tu je Medvedev bio superioran i dobio taj deo sa 7:0.

Drugi set nije bio toliko uzbudljiv. Kecmanović je osvojio samo jedan gem i nije uspeo da napravi iznenađenje. Protivnik Medvedeva u finalu biće Kameron Nori iz Velike Britanije.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentativac Srbije golom proslavio rođenje prinove! (VIDEO)

BESAN NA ORGANIZATORE Topić: Prešli smo 10.000 kilometara da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.