Budimo u kontaktu

ABA LIGA

BEZ LESORA U DERBIJU KOLA Obradović objasnio šta i kako: Na nama je da odigramo najbolje što možemo! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Screenshot / Youtube / BC Partizan TV)

Crno-beli će protiv tradicionalno nezgodnog protivnika da igraju bez jednog od svojih najboljih igrača. Njihov trener je govorio na tu temu i predočio šta je potrebno da ostali moraju da budu oprezni.


ARGENTINA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Njuelsa protiv San Lorenza je 2.50. Utakmica počinje u 22.30.


Derbi 23. kola ABA lige će da bude odigran u nedelju od 19 časova u dvorani “Štark arena”, gde će Partizan da dočeka Cedevita Olimpiju. Ovaj zadatak za crno-bele će da bude posebno težak jer će morati da ga ispune bez suspendovanog Matijasa Lesora. Radi se o borbi za ostanak na čelu tabele, što dovoljno govori o važnosti meča.

U intervjuu za “Partizan TV”, trener Željko Obradović se, između ostalog, osvrnuo i na ovu situaciju, te je istakao da je sada na drugim igračima da shvate neke stvari:

– Da, tako je odlučeno. Nema tu šta mnogo da se priča. Odluku je doneo čovek koji je kompetentan za to. Na nama je da probamo da te tri utakmice bez igrača koji je i te kako bitan odigramo najbolje što možemo i da je to prilika za ostale igrače da shvate koliko će te utakmice da budu teške i koliko će doprinos svakog od njih da bude mnogo važan da bi se te utakmice pobedile.

PROČITAJTE JOŠ:

GDE “GORI” NA MALOM KALEMEGDANU? Slika koja pokazuje da problem nije u svlačionici… (FOTO)

POČELE PRIPREME Prvi trening “orlova”, Džajić održao govor! Pogledajte kako je izgledao Piksijev “dril” (FOTO)

10 Komentara

10 Comments

  1. 5XXL

    20.03.2023. at 19:49

    TAA BARAB*A LESORRT,rebalo je da bude SUSPENDOVANA 15 UTAKMICA jer je ponovio vipestruko,nasilničko ponašanje čak i u okvuru SAMOG DERBIJA tj u okviru 4/4 čak 2X,ali ovo je BOKAN-MURHATOGLU LIGA, i tu samo AV može da ZAVRNE RUKU ili SLAVINU MURATU OBRADOGLUU I KK GLOD**ARISTAN,i ako želi,donese PRAVDU I ISTINU, ALI AV TOO NE ŽELI DA URADI, JER IM KUPUJE BIRAČKO TIJELO,ALI ZABORAVLJA SE DA JE NAS CIRKA,OKO ČETRR MILIONA BIRACA!!! A JAA DA SAM TAJ ,NE BIH SE SA TIM NIKADA ŠALIO,JER JE TAA SREĆA VRRLO PREVRTLJIVA I MOŽE JE UZETI SEBI ČAK I JEDAN LUPEŽ POPUT DOCTORA TERZIJE NPR. NEZADOVOLJAN NAROD JE OPASAN. A MNOGO JE NEZADOVOLJNIH U CRVENO BIJELOM! MNOGO! DVIJE GODNE MURATOGLU IMA DUPLO VEĆI BUDŽET,A NA SVE NAS JOŠ I DRUKA I PROBIJA NA SVE NELEGALNE NAČINE!!!

    • Branko

      20.03.2023. at 20:55

      Sreca tvoja sto nepismenost nije krivicno.delo, nego.samo odraz debele glupavosti.

      • Milo MONTENIGERS

        20.03.2023. at 21:07

        EEE nak si mu reka,nepismenjačini nijednoj!

    • Milanče

      20.03.2023. at 23:06

      Trebalo je Lesora “obesiti”,a Partizan kazniti “30.000.000 EUR”.
      Zvezdi svaku sezonu obezbediti doživotnu poziciju jedan,njihovi juniori da im sude sve utakmice.
      Čovića za komesara NBA ,navijačima nacionalna penzija zbog “pretrpljenog straha” zbog Lesorovog “ZULU” napada na dete.

    • Kili

      20.03.2023. at 23:58

      Kampaco sam 4 miliona evra!!! Nasa cela prva strana petorka vredi kao on sam i trener Ivanovic!!Exum 650.000 evra! Panter 1.100.000 evra,Nunelly 1 milion, Leday 900.000 evra,Papapetru 800.000 i Lesor 650.000 evra= 5 Mil. Evra. Kad lazes bar se potrudi da ne pises samo sta ti kaze Covic vole.

    • Slavko

      21.03.2023. at 18:23

      Au koliko ste vi ljubitelji ćokija i zemunskog klana nepismeni!!? Ne znate ni da se potpišete niti da uradite bilo šta u košarci.Sindrom predgradja

  2. MUJO MAGLA ZVANI MURAT OBRADOGLU

    20.03.2023. at 20:52

    Kakva IDIOPAT**SKA KREATURA LIČNOSTI. ONOOO, KAD TI POĐE ZA RUKOM DA UZMEŠ POD SVOJE I BOKANA I DRUGOVE BANANADILERE, I BODI RAGU O DRUGA GLIKMANA MARŠAALA,PA TI USPE U DILU SA OSTOJOM DA UBIJEDIŠ TRINKIJA DA TE 2X PUŠTI,DA UBIJEDIŠ I U DILU S DANILKOM I BOLONJU DA TE I ONA PUŠTI,PA U DILU SA SAVOM GOV**EĐOM GLAVOM DA TI USPIJE DA UZJE**EŠ POLA JUROLIGE DA SE BAČE KAMENJEM NA VEČITOG RIVALA,KAD OVAJ USPIJE DA SE SABERE, DOLASKOM DUULA IIIVANOVIĆA,I TI SE POPLAŠIŠ DA TE POBJEDAMA NE PRETEKNE JBT. ĐEE ĆEŠ GRRRDO GRRRDNA I AVEETNA ĐEE!!?? PA KADA S BOKANOM UGOVORIŠ DA BOKAN SLAŽE ZA RAČUUN PARTIZANA, DA SE BAJAGI NE MOŽE IGRAT U NEĐELJU U PODGOORICU UUTAAKMICA, ZBOG IZBORAA,KAO DA NE MOŽE U PONEĐELJAK AAAJDE MUČI TAMO AVEEETINJO AVETNA, OCA VI U PRRRKNO … SELJAČKO,TAMO NJIMA!JEERR I BOKANA PREVEDEP SEBI I OBKASNIŠ KAKO JE ŽIVOT U PIITAANJU ZA KK GLOD**ARISTAN JEER MU JE VAŽAN ODMOOR I UIJET VAZDUKA I PRIGOTOVIT EKIPU ZA VAŽAN MEČ SA OLIMPIJAKOSOM,JER GA MORAŠ POBIJEDIT! EEE TO TI JE MOOOJ NEBOJŠO! NIKAD OD TEBE ČOEK ZA PRIMJER! NII KAD, NIKAD!!!NAUČI TE OVI PRRRDO**NJA MIRHAT YAYAROGLU SVOJIJEEM MARIFETLUCIMA I KAKO BAŠ BOOJ I NE BIJE SVIJETLO ORUŽJE NO BOGOMI I POKVARENJAKLUK!!! DOK SE NEBOOOJŠA SVADI SA VASCIJELIM SVIJETOM, MIURHAT YAYAROGLU MULJA LI MULJA MOOOJ NEBOJŠA!

  3. Samrok

    20.03.2023. at 22:30

    Ne brini rumeni ko ce igrati a ko nece ima tu ko je zaduzen za sudije da poguraju ako stane sut.Tako bilo malo u Splitu malo na derbiju i eto tebe na prvom mestu ni ti neznas kako si uspeo.

  4. GLUPI AVGUST zvani GLODA**RISTANAC

    21.03.2023. at 01:46

    NEE,stvaarno JBT,kolko MORAŠ da budeš tupav i GLUP,da te tvoj TRENER ,kog ŠATRO voliš,mada do pre mesec ipo je bilo došlo do pred teranje motkama i zapaljenim krpama,ali ipak koliki TOO glupak MORAŠ da budeš,kad te ovaj moli da budeš ipak pametan!? BOŽE,ima li glupljih ljudi od GLO**RA??? NEMA!

  5. nenad

    22.03.2023. at 20:38

    Strasno, ovi nepismeni cigani su zasenili i svog idola i legendu kepeca coru. Tesko je reci sta je veci blam ova pisanija ili saopstenja propalog politicara.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.