Budimo u kontaktu

SAUDIJSKA ARABIJA

BEZ MITRA NE VALJA Al Hilal ne ide u finale Lige šampiona! Slaviće se u Abu Dabiju (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kraj za Al Hilal (Foto: Beta/AP)

Dobili smo prvog finalistu azijske Lige šampiona. To je tim Al Aina iz Ujedinjenih Arapskuh Emirata. Slavio je al Hilal u revanšu na svom terenu u Rijadu 2:1 (1:1), ali je to bila Pirova pobeda.


PREMIJER LIGA: U sredu od 21 igraju Kristal Palas – Njukasl, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.45.


Nije uspeo budući šampion Saudijske Arabije da nadoknadi minus iz prvog meča 4:2. Videlo se koliko Žoržu Žezusu i njegovoj četi fali napadač kalibra Aleksandra Mitrovića. Srbin se vratio u Rijad posle oporavka od povrede, ali ipak nije bio spreman da pomogne svome timu.

Al Hilal je protiv Al Aina poveo već u 4. minutu. Strelac sa penala bio je Neves. U 10. minutu su gosti uzvratili, Kaku je šutirao glavom, ali je bio neprecizan. U 12. minutu su gosti izjednačili, strelac je bio Erik, Bono je bio nemoćan. U 25. minutu je ponovo zapretio domaćin preko Mišela, ali je bio Brazilac neprecizan.

Al Hilal je odmah na startu prvog poluvremena postigao gol za 2:1. Strelac je bio Al Davsari, igrao se 51. minut. Kaku je uzvratio sa druge strane četiri minuta kasnije. U 60. minutu je veliku šansu imao Mišel, ali je Eisa odbranio. Tri minuta kasnije su domaći navijači videli loptu u mreži, pokušao je glavom Sergej, ali je sa gol crte intervenisao jedan od defanzivaca Al Aina.

U 86. minutu je Mišel pokušao, ali je Eisa odbranio i lopta je završila u korneru. Posle udarca iz ugla je pokušao Milinković-Savić, ali je lopta završila preko gola. Najveću šansu da izbori produžetke Al Hilal je imao u 98. minutu preko Mišela, ali je Eisa odbranio i kao heroj svoj tim odveo u finale azijske Lige šampiona.

Rival će da mu bude bolji iz dvoboja Jokohame i Ulsana. Korejci imaju gol prednosti iz prvog meča – 1:0.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.