Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BIĆE POLEMIKE Partizan poveo iz penala koji je dosuđen dva minuta kasnije posle signala iz VAR sobe, Subotičani ljuti (VODEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Partizan je u 85. minutu poveo iz penala. Gol je postigao nepogrešivi Bibras Natho. Nema sumnje da će da bude nezadovoljnih posle ove odluke sudije Lazara Lukića kome je iz VAR sobe asistirao Srđan Jovanović.


ABA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv Crvene zvezde je 1.90. Meč počinje u 18:30.


Mladi Jović se stuštio u kazneni prostor Spartaka, došlo je do kontakta sa defanzivcem domaćeg tima i pao je. Sudija Lazar Lukić mu je pokazao da ustane i Subotičani su imali dobru šansu preko Mihajlovića, ali je njegov udarac odbranio Stevanović.

Tu nije prekinuo igru sudija Lukić, već je Rikardo šutirao preko gola posle brzog kontranapada. Skoro dva minuta posle pada Jovića u kaznenom prostoru stigao je signal iz VAR sobe. Dobra dva minuta je Lukić gledao snimak i procenio da je Terzić oboren. Proecenite sami:

Evo i gola Natha:

14 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.