Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“BICIKLICA” Lep gol Rikarda, napadač Partizana grabi ka “zlatnoj kopački”! Voša brzo izjednačila (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Rikardo Gomeš pogodio (Foto: Starsport)

U derbiju 36. kola plej-ofa Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana rezultat je 1:1. Gosti su poveli golom Rikarda Gomeša, a izjednačio je Jovan Milošević.


ENGLESKA U ponedeljak od 21 čas Njukasl dočekuje Lester. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.40.


Od starta utakmice bolji je bio Partizan. Sve je krunisao golom u 18. minutu. Rikardo Gomeš se “biciklicom” oslobodio čuvara, a onda iz teške pozicije je savladao loše postavljenog Carevića – 0:1. To je bio njegov 19 gol ove sezone u Superligi Srbije i sada beži dva pogotka prvom pratiocu Aleksandru Kataiju. Smeši mu se “zlatna kopačka”.

Ipak, radost gostiju nije dugo trajala. U 22. minutu je Vukčević sjajno uposlio Miloševića, a budući špic Štutgarta je pogodio za 1:1.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.