Budimo u kontaktu

EP u fudbalu

BICIKLOM KROZ KVALIFIKACIJE Ono kada ti je Podgorica drugo najdalje gostovanje, falila je Belorusija, evo i zbog čega

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksandar Mitrović i Nebojša Kosović na utakmici između Srbije i Crne Gore 2018. godine u Ligi nacija (Foto: Starsport)

U Frankfurtu je održan žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine. Srbija je sjajno prošla i deluje da ćemo “orlove” po prvi put da gledamo na šampionatu Starog kontinenta.


SUPERLIGA SRBIJE: Naša kladionica daje kvotu 1.60 na pobedu Partizana protiv Voždovca u utakmici od 19.30.


Fascinantno je to da je Srbija od pet migućih rivala dobila četiri iz komšiluka. Pa će joj tako gostovanje Crnoj Gori u Podgorici da bude drugo najdalje. “Orlovi” će da pređu 470 kilometara, avionom 30 minuta.

Potom ide Bugarska i Sofija koja je udaljena 393 kilometra. “Orlovi” će da ukrste koplja sa bivšim selektorom Mladenom Krstajićem. Najbliža je Budimpešta i dvoboj sa Mađarskom. Distanca koju će Piksi i njegovi izabranici da pređu je 378 km. “Orlovi” na gostovanja mogu “biciklima”.

Najdalje je Kaunas koji je udaljen 1657 km od Beograda. Bilo bi dobro da Srbija na startu igra na Baltiku, pa da se posle preseli u “svoje dvorište”.

Svakako bi spektakularnije bilo da je umesto Litvanije izvučena Belorusija koja zbog sankcija svoje utakmice igra u Novom Sadu ili Bačkoj Topoli. Neki će reći bilo bi previše…

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIJA DOBILA RIVALE U KVALIFIKACIJAMA ZA EP “Orlovi” sa komšijama u grupi i imaju velike šanse za plasman!

IGRAČ KOLA Natho poklanja novac u humanitarne svrhe: Zahvalan sam Bogu što mogu nekome da pomognem!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.