Budimo u kontaktu

KATAR 2022

BINIĆ GOVORIO ZA HRVATSKI PORTAL Nije mi jasno čija ideja je bila da izađemo onako visoko sa fizički nespremnim igračima!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dragiša Binić (Foto: Starsport)

Umesto slavlja zbog “viđene” pobede, ostala je gorčina posle remija. Srbija je uspela da za tili čas prospe dva gola viška i da sebe dovede u situaciju da od nje ništa više ne zavisi. Bar do kraja utakmice između Brazila i Švajcarske.


Na meču Portugalija – Urugvaj, naša kladionica nudi kvotu 3.95 za igru GG2.


U razgovoru za hrvatski portal Index.hr, legendarni fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Dragiša Binić bio je vrlo oštar prema selektoru Draganu Stojkoviću i njegovim izabranicima.

– Nemam pojma šta se dogodilo. Ništa mi nije jasno. Kao da smo namerno hteli da ne pobedimo. Imamo 3:1, vratili smo se nakon njihovog gola, sve smo imali, oni nam ne bi dali gol do sutra… A onda mi s onakvom odbranom izađemo visoko umesto da mirno stanemo u blok i zatvorimo utakmicu – kaže Binić.

Posebno mu smeta taktički detalj posle vođstva od 3:1.

KO JE TO REKAO IGRAČIMA?

– Nije mi samo jasno čija je to bila ideja da se izađe tako visoko s igračima koji nisu fizički spremni, ko je to igračima rekao? Je li to bila odluka selektora ili igrača? Ne znam šta bih rekao, jer nijedan trener to ne bi naredio.

Uporedio je meč “orlova” sa izdanjem Hrvata protiv Kanade.

– Videli smo juče kako je Hrvatska rešila problem zvan Kanada. Rano su primili gol, gubili su, baš kao i mi, samo su oni to do kraja odradili majstorski. Njihova odbrana nije pravila gluposti kao naša, stajali su tačno onako kako je trebalo. Hrvatska je ozbiljna reprezentacija, ovako nešto nije moglo da joj se dogodi. Ovo se događa samo nama.

PROZVAO MITROVIĆA

Ističe da se pribojava poslednje utakmice u grupi, u petak protiv Švajcarske.

– Ne bih rekao da smo uzeli bod, za mene je ovo poraz, jer kako drugačije to kad imaš 3:1, vratio si se u utakmicu, imaš šanse, a onda se raspadneš. Ovo je puno veći šok nego poraz od Brazila i nisam siguran kako će ekipa da reaguje protiv Švajcarske. Strašno nas je poljuljalo, bojim se poslednje utakmice u grupi.

Pomenuo je i pojedince, konkretno Aleksandra Mitrovića.

– Rekao bih da su igrači bili sebični. Konkretno, mislim na Mitrovića. U redu, dao je gol, ali trebalo je da izađe. Piksi je morao da ga vadi čim je postalo jasno da nije potpuno spreman. Stvarno mi nije jasno čija je ideja bila da ostane u igri. Nama su trebala dva brza igrača, da iz kontre dotuku Kamerun. I što smo mi umesto toga napravili? Izašli na centar i pustili ih da nam daju dva gola. Neverovatno – rekao je Dragiša Binić.

1 komentar

1 komentar

  1. Vozd

    28.11.2022. at 16:32

    E moj Piksi umesto da napravis tim ti se dodvoravas bunkerasima, zato sada lepo pakovanje kuci.Repka nije tvoja i Bjekina prcija sad kako si sejao tako i zanji.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.