Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

BITNA MISIJA Napadač Proletera na pozajmici u Rusiji

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Iz Novog Sada u Rusiju. Epizoda Dilan Ortiza je završena u Proleteru, barem na kratko. Naredna destinacija napadača novosadskog kluba biće ruska Premijer liga.


ITALIJA Lacio od 20.45 dočekuje oslabljenu ekipu Atalante. Verujemo da četa Maurisija Sarija može da stane na žulj čudu iz Bergama, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.55.


Ufa je ozvaničio saradnju, a Kolumbijac stiže na pozajmicu, a ruski klub je u dogovoru sa srpskim superligašem ubacio i opciju otkupa ugovora, ukoliko 191 centimetar visoki igrač zadovolji partijama.

Na 18 utakmica ove sezone, postigao je samo dva gola, pa ostaje da se vidi kako će se snaći u takmičenju kvalitetnijem od našeg. U Rusiji ga očekuje borba za opstanak, a Ufa je pretposlednji tim na tabeli i ujedno drugi najneefikasniji sa 17 postignutih pogodaka, od kojih su 13 delo najboljeg strelca lige Hamida Agalarova, koji se verovatno seli u Lokomotivu iz Moskve.

Ortiz je u Srbiju stigao pre dve godine iz kolumbijskog Nasionala potpisavši za Čukarički, a u Superligi je igrao i za Mačvu, za koju je prošle sezone postigao sedam golova.

NOVAK ČUO VIC O SEBI PA ZAPLAKAO OD SMEHA Ne verujemo da bi se isti svideo Federeru, a pre svega Nadalu (VIDEO)

SERIJA A Lazović i Ilić srušili Sinišu Mihajlovića!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.