Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Blagojević za MaxBet sport: Kako da komentarišem neko pismo koje nema veze s istinom! Partizan ponovo želi borbu za trofeje

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Generalni direktor crno-belih Aleksandar Blagojević (Foto: Starsport)

Bura u čaši vode. Tako otprilike može da se sagleda efekat koji je izazvalo pismo povodom stanja u Rukometnom klubu Partizan.


BOSNA I HERCEGOVINA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Sarajeva protiv Tuzle siti je 1.68. Meč počinje u 20:00.


U tom pismu, koje je potpisano sa “Partizan, grobari, TSC” između ostalog se navodi:

– Nemamo ništa protiv Saše Blagojević, Željka Perkunića i Bobana Jeličića. Medutim, kada govorimo o RK.Partizan i o vođenju kluba, tu nema “dopada mi se – ne dopada mi se”, važno je samo da li je čovek sposoban da doprinese klubu ili nije, da li je partizanovac ili ne. Ovi koji ga sada vode nisu ljudi sa vizijom, nažalost! Nemaju više organizacione sposobnosti i zato od njih navijači Partizana ne mogu očekivati da će popraviti teško stanje. Aktuelno rukovodstvo klub je dovelo do ivice propasti. Moramo svi partizanovci da se okupimo oko jednog cilja: povratak RK Partizan na mesto gde je bio … da ponovo osvaja trofeje i igra Ligu šampiona. Da ponovo ima najbolju i najmasovniju skolu rukometa čiji su nekadašnji igrači sada nosioci reprezentacije Srbije, ali moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi rukometnog kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. 

Generalni direktor RK Partizan Aleksandar Blagojević nije želeo da se previše bavi napisanim.

MOŽDA JE OVO NEKA VRSTA PRITISKA

Kako da imam reakciju kad ovo pismo nema veze sa realnošću. Možda je ovo neka vrsta pritiska zbog dešavanja u Sportskom društvu ili Fudbalskog kluba… Nijedna rečenica nema veze s istinom – rekao je Blagojević za MaxBet sport.

Uskoro će Blagojević da preuzme ulogu generalnog sekretara Sportskog društva.

– U septembru Milan Obućina ide u penziju, trenutno sam njegov pomoćnik, nisam zvanično postavljen…

Stanje u klubu je redovno.

– Sve je onako kako treba da bude. Krenule su pripreme, imamo turnire u Sarajevu i Ohridu, učestvovaćemo još i na turniru koje organizuje Novi Beograd i na Gužvinom memorijalu u Valjevu. Ekipa je uglavnom ista iz prošle sezone, otišla su dva igrača, a vratili smo dvojicu sa pozajmica i doveli kadetskog reprezentativca, desno krilo Luku Lazića.

Ambicije nisu ništa manje u odnosu na prošlu sezonu.

Želimo, najpre, da se plasiramo u plej-of, a posle toga da uđemo u borbu za trofeje, pa dokle stignemo. Cilj nam je da i sledeće godine igramo regionalnu ligu, a to znači da budemo među prve dve ekipe. Kad je Evropa u pitanju, želimo da dobacimo dalje ngeo u prošloj sezoni, a u prošloj smo se zadržali duže u odnosu na ostale predstavnike srpskog rukometa – jasan je Blagojević.

PROČITAJTE JOŠ:

UEFA ODREDILA TERMINE PLEJ-OFA Evo kada Zvezda gostuje u Haifi, a kada će da gori “Marakana”

Stolica pred AEK: Vežbali smo prekide, želimo da kanališemo pritisak na pravi način

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.