Budimo u kontaktu

NEMAČKA

BUNDESLIGA Bezbrižni Bohum pogurao Arminiju ka drugoj ligi

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Polter slavi prvi gol na meču (Foto: Beta/AP)

Novajlije su prvu utakmicu pretposlednjeg kola sezone odigrale i završile u potpuno drugačijem raspoloženju. Bohum je mnogo pre kraja osigurao opstanak, a sada i pogurao Arminiju ka drugoj ligi: 2:1 (1:1).


Nemačka 2: Na meču Hamburger – Hanover, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 4+.


Poveo je domaćin, sredinom prvog poluvremena, golom Poltera na asistenciju mladog Srbina, inače odličnog ove sezone Miloša Pantovića. Gost je odgovorio 13 minuta kasnije pogotkom Nilsona.

Arminiji je bod davao šanse da makar kroz baraž zadrži elitni status. Posle nesrećnog autogola koji je postigao Amerikanac Belo, tu šansu ima i sada, ali se ona već meri promilima.

Osim Pantovića, u startnih 11 Bohuma već standardno se našao Erhan mašović, kandidat za državni tim. Odigrao je svih 90 minuta, dok je Pantović zamenjen u 84. minutu.

BUNDESLIGA, 33. kolo

Petak

Bohum – Arminija B. 2:1 (1:1)

(Polter 22, Belo 89. autogol – Nilson 35)

Subota

15.30 Keln – Volfsburg

15.30 Frajburg – Union Berlin

15.30 Grojter Firt – Dortmund

15.30 Hofenhajm – B. Leverkuzen

18.30 Herta – Majnc

Nedelja

15.30 Ajntraht F. – Borusija M.

17.30 Bajern – Štutgart

19.30 Lajpcig – Augsburg

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.