Budimo u kontaktu

Fudbal

BOMBA DANA Iz Sitija u Minhen, zasad na pozajmicu, moguć otkup na leto…

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Žoao Kanselo (Foto: Beta/AP)

Boimba dana stiže sa Ostrva. Pep Gvardiola odrekao se izuzetno važnog igrača, koji bi veoma brzo mogao da bude na putu za Nemačku. Žoao Kanselo zasad ide na pozajmicu u Bajern iz Minhena, koji će imati mogućnost da ga kupi, ne baš za mali novac, ali vest je svakako izazvala veliku pažnju u svim medijima.


EVROLIGA: Zvezda u utorak gostuje u Bolonji (21:00). Kvota naše kladionice na pobedu crveno-belih protiv Virtusa je 2.30. 


Britanski Mejl sport objavio je informaciju o dogovoru oko pozajmice. Navodno bi Bajern, ako želi da ga kupi, morao da plati Mančester sitiju 70 miliona evra.

Pojava Luisa posle Svetskog prvenstva u Kataru i nezadovoljstvo Kansela nedostatkom minutaže pogoršali su odnos sa Gvardiolom, koji mu u nedavnim mečevima nije pružio nikakvu šansu. Na tri poslednje utakmice Sitija portugalski reprezentativac nije bio na terenu, što je ubrzalo put ka Minhenu…

Portugalac je rođen 27. maja 1994. godine, a u Siti je prešao 2019. godine iz Juventusa.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan produžio ugovor s bitnim igračem: Puno mi je srce! – MaxBet Sport

ODLAZAK U LONDON Klubovi se dogovorili! Jos samo da vezista dogovori uslove… – MaxBet Sport

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.