Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

“BOMBA” Džerard preuzima jedan od najvećih klubova na Balkanu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

“Transfer pijaca” još uvek nije otvorena kada je reč o fudbalerima, ali se uveliko piše o promenama trenera. “Bombu” je danas lansirao britanski “San”.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Bajerna protiv Mančester Sitija u našoj kladionici je 2.70. Meč počinje u 21:00.  


Uprava Crvene zvezde je po pisanju izraelskih medija danas otputovala u Haifu kako bi se sa gazdom Makabija dogovorila oko obeštećenja za trenera Baraka Bahara. Izraelac je jedno vreme bio favorit da preuzme Olimpijakos, ali je novi “Nagelsman” odlučio da odbije tu ponudu. Pregovara sa Crvenom zvezdom, a adut srpskog šampiona je direktno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Zato su se u Pireju okrenuli drugim rešenjima, a jedno je legenda Liverpula i svetskog fudbala Stiven Džerard. Konkretni pregovori nisu počeli, ali je legendarnom vezisti crvenih savetovano da prihvati poziv kada dođe iz Grčke.

Navodno, Stiven Džerard je velika želja njegovog prijatelja Evangelosa Marinakisa koji pored Olimpijakosa gazduje u Notingem Forestu.

Stiven Džerard je u karijeri vodio Glazgov Rendžers sa kojim je bio šampion Škotske. Ove godine je vodio Aston Vilu, ali je posle loših rezultata smenjen i zamenio ga je Unaj Emeri.

Olimpijakosu ne cvetaju ruže u Grčkoj, trenutno je treći na tabeli sa šest bodova manje od lidera gradskih rivala Panatinaikosa i AEK-a. Zbog toga je smenjen doskorašnji trener Španac Mičel.

PREPORUČUJEMO:

IKARDI CVETA NA BOSFORU, CVETA I ONA Vanda u kožnom korsetu, grudi na izvol’te (FOTO)

KERKEZ PRED PARTIZAN Raspored u plej-ofu potpuno bez logike… Žao mi je što neće da bude publike

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.