Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“BOMBA” NA JUGU! Želeo ga Partizan, naljutio “grobare”, otišao u Seltu! Sada karijeru nastavlja u Radniku! (FOTO+VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Prelazni rok u Srbiji nije završen, ostalo je još pet dana. Zato klubovi užurbano gledaju da se pojačaju pred najavžnije bitke.


SRBIJA Napredak od 14.30 dočekuje Partizan. Kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.30.


One su svakako pred Radnikom iz Sudrulice koji se nalazi na dnu superligaške tabele. Tim iz Pčinjskog okruga je već doveo jedno velike ime, vratio je u svoje redove Milana Makarića. Tu nije kraj, posle poraza na startu od Kolubare stiže još jedno veliko ime.

Kako saznaje MaxBet sport novi fudbaler Radnika biće Dejan Dražić. Momak koji se u Srbiji proslavio u dresu OFK Beograda, a kasnije je igrao u Španiji, Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Turskoj. Dejan Dražić na Gradski stadion u Surdulici dolazi kao slobodan igrač. Ima 27 godina i svakako će da bude veliko pojačanje za Radnik.

ŽELEO GA PARTIZAN, RAZMIŠLJALA I ZVEZDA

Blistao je Dejan Dražić kao mladi igrač u dresu “romantičara” sa Karaburme. Odlikovala ga je brzina, ali i dribling. Rešio je utakmicu protiv Partizana u Humskoj i tada je skrenuo pažnju klubova na sebe. Želeo ga je Partizan, a problem je bio proslava gola iz 2014. godine. Već smo pomenuli da je OFK Beograd njegovim golom pobedio Partizan u Humskoj 1:0, a Dražić je gol proslavio podno juga. To su mu “grobari” zamerili, ali se dete Partizana iskupilo izvinjenjem.

Dejan Dražić slavi gol protiv Partizana (Starsport)

“Parni valjak” ga je želeo, ali je on izabrao inostranstvo. Zvezda se raspitivala, ali su “delije” bile protiv. Potpisao je za Seltu, ali se u Vigu nije naigrao fudbala. Igrao je još za Valjadolid, Slovan, Zaglembje, Honved i Bodrum.

Sada mu je želja da se vrati na velika vrata. Da pomogne Radniku u borbi za opstanak. Surduličani mogu da se pohvale time da u njihove redove stiže napadač koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije.

Na tragu informacije: Dalibor Tomašević

PREPORUČUJEMO:

POLUSEZONA NOVA, PROBLEMI STARI Šta se dešava sa Zvezdom? Nema ideje, želje, borbenosti… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.