Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

BOMBA U PONOĆ Danilo Anđušić potpisao za Partizan!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Danilo Anđušić (Foto: Starsport)

Crno-beli su završili prvo pojačanje za narednu sezonu! Reprezentativac Srbije će po treći put da zaigra u klubu iz Humske.


KVALIFIKACIJE ZA SP Letonija u četvrtak od 18.30 dočekuje Srbiju a kvota naše kladionice na pobedu srpskih košarkaša je 1.40.


Sve je gotovo – Danilo Anđušić će po treći put da postane igrač “parnog valjka”. Sjajni šuter u redove crno-belih dolazi kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu je istekao ugovor sa ekipom Monaka.

Bek našeg nacionalnog tima u klubu iz Humske je igrao u sezoni 2011/12, zatim 2015. godine, da bi ovog leta po treći put zaigrao pred “grobarima”. Saradnja je potpisana na dve godine.

Anđušić je u sezoni za nama u dresu “kneževa” prosečno beležio 7.7 poena, 1.3 skoka i 0.9 asistencija (Evroliga). U Partizanu će da popuni upražnjeno mesto koje je ostalo posle odlaska Dalasa Mura.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Zvezda želi selektora na klupi!

GRCI PIŠU Partizan ponudio 1,5 miliona evra igraču Olimpijakosa! (FOTO)

14 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.