Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

BORBA ZA POLUFINALE Evo kada će Đoković da odigra odlučujući meč u Torinu

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Porazom od Janika Sinera, Srbin je sebi zakomplikovao stvari u grupi. Ukoliko želi do poslednjeg trofeja u sezoni, ne sme sebi da dozvoli još jedan kiks.


KVALIFIKACIJE ZA EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Slovačke protiv Islanda je 1.73. Početak meča je zakazan za 20.45.


Poslednji meč u grupi turnira u Torinu, Novak Đoković će da odigra protiv Huberta Hurkača, devetoplasiranog tenisera sa ATP liste, koji se na pomenutom takmičenju našao umesto povređenog Stefanosa Cicipasa.

Termin odigravanja ovog duela je četvrtak od 14 časova i 30 minuta, što znači da je taj susret prvi po dnevnom rasporedu. Ovo nije tako čudna odluka organizatora, s obzirom na to da je miljenik publike, Janik Siner, dobio glavni termin.

Ukoliko želi da se plasira u polufinale turnira, Novak Đoković mora da pobedi Huberta Hurkača sa 2:0 u setovima. Ukoliko bude bilo 2:1, plasman će da zavisi od duela između Janika Sinera i Holgera Runea. Eventualni trijumf Italijana bi u tom slučaju odradio posao u korist popularnog Noleta.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.