Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Brajton spektakularno dočekao svetskog šampiona, prvog u klupskoj istoriji (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Nikada u istoriji, a postoji od 1901, Brajton nije imao šampiona sveta. Tu čast je “galebovima” priredio Aleksis Mekalister, a klub je umeo da mu se oduži kako priliči. Kada se posle odmora pojavio u klupskim prostorijama, dočekali su ga saigrači, članovi stručnog štaba i zaposleni u klubu. Argentinac je pozdravljen burnim aplauzom.


Na meču Brentford – Liverpul, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru 2-2.


Brajton je na Mundijalu u Kataru imao čak osmoricu fudbalera, ali je samo Mekalister uspeo da ode do samog kraja. Na dočeku je podigao repliku Zlatne boginje koja je izrađena specijalno za ovu priliku.

Akleksis Mekalister je u Brajton došao 2019. iz matičnog Argentinos Juniorsa za osam miliona evra. Njegova trenutna tržišna vrednost procenjena je na 42 miliona evra.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.