Budimo u kontaktu

KATAR 2022

BRANILAC TITULE OSLABLJEN Stub odbrane Francuske ne ide u Katar! Zvezdaši dobro znaju njegovu zamenu

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Aksel Disasi u duelu sa fudbalerom Marselja (Foto: Beta / AP)

Mnogi se paze od zadobijanja povreda kako bi učestvovali na Mundijalu. Zvezdi “trikolora” to nije pošlo za rukom, pa će spletom nesrećnih okolnosti da propusti smotru kojoj se svi raduju.


FIBA KVALIFIKACIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Srbije protiv Turske je 1.43. Meč počinje u 20:00.


Presnel Kimpembe je u utakmici sedmog kola Lige 1 između Pari Sen Žermena i Bresta zadobio povredu kolena zbog koje već neko vreme odsustvuje sa terena. Postojale su nade da bi ovaj fudbaler mogao da se oporavi do Svetskog prvenstva u Kataru, ali do toga nije došlo.

– Odluka je doneta jutros u Klerfontenu posle razgovora između igrača i lekara reprezentacije, a potom i sa selektorom Dešanom. Stručni štab francuske reprezentacije je zahvalio Kimpembeu na iskrenosti i poželeo mu da što pre ozdravi. Disasi će tokom dana stići u trening kamp u Klerfonten – stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Francuske.

Kao što je napomenuto, zamena za povređenog Presnela Kimpembea će da bude Aksel Disasi, odlični defanzivac Monaka, kojeg su imali prilike na delu da vide i zvezdaši, pošto je njihov klub dva puta odmerio snage sa “kneževima” u Ligi Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

IZNENAĐENJE U NOVAKOVOJ GRUPI Medvedev izgubio od sunarodnika! Počeo je dobro, a onda se dogodio sunovrat

HAOS U JUNAJTEDU Ten Hag pobesneo zbog Ronalda, evo šta je odlučio posle intervjua koji je dao Portugalac

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.