Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

REŠENO Poznat Gaćinovićev naslednik na klupi Napretka! Izbor pao na bivšeg igrača Partizana

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Bivši trener Napretka Vladimir Gaćinović (Foto: Starsport)

Nekoliko imena je bilo u opticaju za novog trenera u Kruševcu. Rukovodstvo Napretka je vagalo, zajedno sa sportskim direktorom, i odlučilo je da ih u plej-ofu predvodi bivši igrač Partizana. Poverenje je dobio “čovek iz kuće”.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Mančester siti – Real Madrid (21:00) je 2.45.


Napredak nastavlja sezonu sa Brankom Savićem na klupi. Prvi pomoćnik doskorašnjeg šefa stuke Vladimira Gaćinovića ima potrebnu profi licencu i ovo će da mu bude prvi samostalni posao, što je potvrdio sportski direktor Mladen Dodić.

Šef struke biće Branko Savić, pokazao je visok nivo profesionalizma i posvećenosti Napretku. Pomagaće mu Filip Jorgić i Aleksandar Božović, takođe članovi aktuelnog stručnog tima. Uključili smo Josipa Projića i Branislava Punoševca, doskorašnje fudbalere Napretka, koji su u poslednje vreme angažovane u radu sa mlađim selekcijama – istakao je Dodić.

Posle desetak godina rada i u trećem rangu srpskog fudbala, došlo je vreme da Branko Savić debituje u Superligi. Prvi meč vodiće na gostovanju Mladosti u Lučanima, koji je na programu u ponedeljak. Na kraju sezone uslediće odluka, pa je moguće da Savić ostane na kormilu ekipe iz Kruševca.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.