Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Brazil za poluvreme pregazio Ganu u prijateljskom meču, Piksi i saradnici su imali šta da vide (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Rišarlison postiže gol (Foto: Beta/AP)

Odavno se zna da je Brazil svetska fudbalska velesila, svakako i jedan od favorita za tron na Mundijalu u Kataru. To je pokazao i tokom priprema za centralni događaj godine. Iz prijateljskog meča južnoameričke selekcije sa Ganom, igranom u Avru, selektor “orlova” Dragan Stojković i saradnici mogu da izvuku mnogo zaključaka. Jer, Brazil je za 45 minuta pregazio afričku reprezentaciju – 3:0 (3:0).


Meksiko: Na meču Puebla – UNAM Pumas, naša kladionica nudi kvotu 3.65 za igru 1-1.


Seriju je pokrenuo Markinjos već u devetom minutu, pokazavši da je prekid jedno od oružja prvog rivala Srbije u Kataru. Defanzivac Pari Sen Žermena je odlično skočio na nabačenu loptu Rafinje iz kornera i lako pogodio cilj.

Ostalo su u prvom poluvremenu završili Nejmar i Rišarlison. Zvezda PSŽ bila je dvostruki asistent, a napadač Totenhema dvostruki strelac, najpre u 28, pa u 40. minutu.

Samo u tom delu utakmice, Brazil je uz posed lopte od 62 odsto imao 13 udaraca ka golu, od čega šest u okvir. Posle “ručne” u nastavku, Brazil je do kraja uputio još tri šuta u okvir gola iz ukupno 19 pokušaja.

U drugoj polovini meča je Gana, na čijoj klupi je bio Osman Bukari, krilo Crvene zvezde podigla glavu, ali je sve što je uspela da uradi bila prečka Andrea Ajua u 57. minutu.

Brazil je meč počeo u sastavu: Alison –  Teljes, Tijago Silva, Markinjos, Militao – Kazemiro, Lukas Paketa, Nejmar – Rafinja, Vinisijus Žunior, Rišarlison. Igrali su još: Bremer, Fabinjo, Entoni, Mateus Kunja, Everton Ribeiro i Rodrigo.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.