Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Brazil zvao Gvardiolu, evo šta im je odgovorio… Legendarni Ronaldo ima svog favorita

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Reprezentacija Brazila je učešće na Mundijalu u Kataru završila porazom na penal ruletu od Hrvatske. Odmah posle utakmice selektor Tite je podneo ostavku, a čelnici brazilskog fudbala odmah su se dali u potragu za njegovim naslednikom. Prvi izbor bio je Pep Gvardiola!


Španija 2: Na meču Alaves – Levante, naša kladionica nudi kvotu 2.65 za igru ug 3+.


Tu vest potvrdio je i Mundo Deportivo.

Pep Gvardiola je temelj projekta Mančester sitija. Odlučan je da nastavi karijeru u klubu u kojem je srećan. Gvardiola je veliki san Brazila, kontaktiran je i pre tri godine, a bio je prvo ime na listi i sada. On ne razmatra ovu mogućnost. Produžio je ugovor sa Sitijem do leta 2025 i njegov odnos s upravom je veličanstven, srdačan i sa puno razumevanja. Stoga, nije mu dvaput trebalo da razmisli pre nego je odgovorio Brazilcima – piše španski dnevnik.

Gvardiolu je pokušao da ubedi i legendarni Ronaldo, ali bez uspeha. Ipak, jedan od najbokjih fudbalera ikada ima svog favorita. To je Fernando Diniz.

– Mislim da će svi biti iznenađeni kada bude objavljeno ime novog selektora. Fudbalski savez Brazila razmišlja o mnogim trenerima, a u igri su i neki stranci. Smatram da bi Diniz bio atrakcija za brazilsku reprezentaciju. On je trener koji gaji vrhunski fudbal, koji pravi šou – rekao je Ronaldo.

Diniz je aktuelni trener Fluminensea, trenutno trećeplasiranog tima u brazilskom prvenstvu. Ranije je vodio Vasko da Gamu, Santos, Sao Paulo i Atletiko Paranaense.

1 komentar

1 komentar

  1. ZA UTEHU

    13.12.2022. at 16:18

    .. mogli bi angažovati Joška Gvartiola 😉

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.