Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Brejk Barselone i Olimpijakosa, još po pobeda do fajnal fora (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Kostas Slukas (Foto: Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images)

Košarkaši Barselone i Olimpijakosa napravili su veliki korak ka plasmanu na fajnal for koji se igra u Beogradu. Barsa je u trećem meču plej-ofa u Minhenu pobedila Bajern sa 75:66 (26:17, 23:14, 10:18, 16:17).


EVROLIGA: U četvrtak od 19:30 igraju Anadolu Efes – Olimpija Milano, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.32. 


Od starta su Katalonci imali prednost, a ona je nekoliko puta u drugoj četvrtini iznosila i 19 poena. Nemački tim nije uspeo nijednom ozbiljnije da pripreti. U pobedničkom timu najbolji je bio Nikola Mirotić sa 25 poena, a pratili su ga Smits sa 12, dok je Laprovitola ubacio devet.

Kod domaćina je najbolji bio Vladimir Lučić sa 17 poena, Rabit je ubacio 14, a Ognjen Jaramaz 13. Četvrta utakmica igra se u petak takođe u Minhenu.

Olimpijakos je u Francuskoj savladao Monako sa 87:83 (19:23, 26:18, 26:17, 16:25) i poveo sa 2:1 u seriji. Četvrti meč se igra u petak u Francuskoj.

Malo je nedostajalo da Atinjani ostanu praznih šaaka. Početkom poslednjeg perioda imali su 13 poena viška (73:60), ali su se domaći probudili. Uspeli su da povedu sa 80:79.

Ipak, gosti su napraviili seriju 6:0 i preokrenuli na 85:80. Najbolji u pobedničkom timu je bio Kostas Slukas sa 21 poenom, Vezenkov je ubacio 17, Volkap 13, a Dorsi 11.

Kod Monaka je najbolji bio Bejkon sa 23 poena, a istakli su se još Tomas sa 15. Džejms sa 13 i Hol sa 12. Danilo Anđušić je ubacio tri poena za 13 i po minuta koliko je proveo na terenu.

Finalni turnir igra se u Beogradu od 19. do 21. maja. Za sada je Real jedini tim koji je izborio plasman na fajnal for. 

PROČITAJTE JOŠ:

DRAMA U STOŽICAMA Trojka Pulena, ali kasno! Bursa je u polufinalu! (VIDEO)

GOREĆE DRUŠTVENE MREŽE Holand razbio Cedevita Olimpiju u prvom delu, a onda režao pred kamerama, samo što zalajao nije (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.