Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

BRUKA I SRAMOTA U Smederevu je još samo ovo falilo – navijači vređali i šamarali igrače koji su pobedili (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Stadion Smedereva (Foto: Starsport)

Nekada osvajač Kupa Srbije sa jednim od najlepših stadiona u Srbiji. Smederevo se danas bori za goli život, iako je klub najzad vaskrsao ima onih koji su nezadovoljni.


KOŠARKA Turska od 19 časova dočekuje Srbiju. “Dvojka” na Jokića i “orlove” u kladionici MaxBet je 1.47.


“Oklopnici” su u 3. kolu Srpske lige zapad pobedili Takovo sa minimalnih 1:0. Ipak, kako prenosi “Kurir” nisu svi na stadionu kraj Železare bili zadovoljni. Najvatreniji navijači Smedereva poznatiji kao “despoti” sve vreme su vređali igrače svog tima.

U više navrata su preskakali ogradu i prilazili terenu kako bi ih vređali. Prema pisanju “Kurira” po završetku utakmice koju je Smederevo dobilo 1:0, navijači su šamarali igrače. Navodno, nezadovoljni igrom.

Incident koji se dogodio u Đurađevom gradu možete da pogledate OVDE.

Inače, Smederevo je dobro počelo sezonu. Tim iz grada kraj Dunava ima tri pobede iz tri utakmice. “Oklopnici” su prvo pobedili Slogu BB sa 1:0, pa Slogu P sa 1:0 u gostima, da bi sada palo Takovo minimalcem. Izgleda da navijači žele efikasnije Smederevo…

PREPORUČUJEMO:

TRI U JEDAN ZA DOBRO JUTRO Golovi Vlahovića, Mitrovića i Radonjića, čekamo još Luku protiv Napolija (VIDEO)

ĐORIĆ ZA MAXBET SPORT: Večiti u derbi ulaze bez forme, ali Zvezda ima bolji tim i ne sme da propusti priliku da reši prvenstvo!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.