Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

Budućnost kažnjena zbog vređanja protivnika od strane njenih navijača

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Sporni transparent navijača Budućnosti (Foto: Printscreen)

Predviđanja da će mečevi kvalifikacija za Ligu Konferencije između Budućnosti iz Podg orice i Ljapija sa tzv. Kosova da budu visoko rizični, pokazala su se tačnim. Tokom prve utakmice na stadionu pod Goricom, navijači Budućnosti “varvari” su pevali nekadašnju himnu Kraljevine Crne Gore “Onamo namo” koju je napisao kralj Nikola Petrović. Takođe, istakli su transparent koji je UEFA označila kao rasistički.


Danska 2: Na meču Helsingor – Vejle, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru ug 1P2+.


Posle svega, podgorički klub je žestoko kažnjen. Budućnost će u kasu evropske kuće fudbala ukupno mirati da uplati 35.375 evra i to takstativno: 10.125 zbog ubacivanja predmeta u teren, 5.250 zbog pirotehnike i 20.000 zbog sporne zastave.

Takođe, klubu iz Podgorice je naloženo da na prvoj sledećoj evropskoj utakmici kod kuće izloži transparent na kojem će da piše “Ne rasizmu”. Osim toga, na utakmici protiv islanskog Brejdablika biće zatvorena severna tribina stadiona pod Goricom.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.