Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BUKARI: Probijam svaku odbranu! MRKELA: Imamo dogovor sa Ohijevim menadžerom da može da ode!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Bukari i Mrekla na predstavljanju (Foto: Starsport)

Na stadionu “Rajko Mitić” predstavljeno je drugo pojačanje ovog leta. Posle Kingsa Kangve, kako je MaxBet sport juče najavio, stigao je krilni napadač Osman Bukari. Momak iz Gane se obratio medijima.


SVETSKO PRVENSTVO Počinje takmičenje u vaterpolu, a derbi igraju Grčka i Hrvatska. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.40.


On je rekao da su prvi utisci o klubu dobri i da je srećan što je u Beogradu. Ostaje da upozna trenera i saigrače tokom priprema u Sloveniji.

Prve impresije su dobre. Veoma sam srećan što sam ovde – kratak je bio Bukari.

Brzonogi napadač je otkrio na kojim sve pozicijama može da pomogne četi Dejana Stankovića.

Mogu da igram i po desnom i po levom krilu. Mogu da pomognem i napadaču da budem iza njega. Ne plašim se defanzivnih timova u Srbiji, probijam svaku odbranu i to mi ne predstavlja problem.

Prisetio se bivši fudbaler Genta i poraza u Ligi Evrope od Crvene zvezde.

– Sećam se nekih akcija, izgubili smo obe utakmice. Znam da Zvezda ima dobre igrače, sad na meni ostaje da se snađem ovde.

O ambicijama je bio jasan.

Želim da budem uspešan ovde, da ću sve od sebe. Nadam da će navijači da užijvau u mojim partija, a da će oni da me podrže.

Osvrnuo se na sezonu u kojoj je igrao kao pozajmljeni fudbaler za Nant.

Sezona nam nije bila dobra, ali je bila prilično dobra. Zadovoljan sam svojim “brojkama”. Navijači Nanata su vaterni, verujem da je tako i ovde.

Drugi je najskuplji igrač u istoriji Crvene zvezde posle zemljaka Ričmonda Boaćija, to mu ne stvara pritisak.

Ne, ne osećam pritisak. Na meni je da se dokažem na terenu, želim samo da se osćem lepo na terenu.

Kad smo kod “Boćka”, Bukari se čuo sa sunarodnikom.

Pričao sam sa Boaćijem. Pričao mi je o klubu i novim saigračima – potvrdio je momak iz Gane.

MRKELA: AKO ODE OHI DOLAZI ZAMENA

Jedno od pitanja novinara za sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkelu bilo je da li će dolscima Kangve i Bukarija igra tima da bude brža.

Tako je. To sam rekao i tako će da bude. Želimo da podmnaldimo tim i ubrzamo igru. Dva nova pojačanja imaće uticaj na ekipu, bićemo drugačiji – poručio je Mrkela.

Sportski direktor Crvene zvezde kaže da klub do sada nije grešio u transfer politici i da o tome svedoče rezultati u domaćem prvenstvu, ali pre svega Evropi. Mada, kritike na račun uprave nisu retke.

Susrećemo se sa time konstantno. Kada je Evropa u pitanju, prolazili smo ekipe koje imaju veće budžete od nas. Pažljivo birmo, gledamo da izaberemo, do sada rezulati kažu da smo pogađali. Verujem da će Bukari da donese iskorak u domaćem prvenstvu i Evropi.

Ohi Omoijuanfo može da ode u slučaju dobre ponude. Takav je dogovr napravljen još u januaru kada je dolazio.

Ohi je došao kao slobodan igrač, postigao je 11 golova, to je dobar učinak. Imali smo dogovor sa njegovim menadžerom ako se pojavi povoljna ponuda da može da ide. Mi smo u pripravnosti, ako Ohi ode doćiće neko novi.

FIFA je produžila rok da stranci iz ruskih klubova do 2023. godine mogu da napuste tu državu bez obeštećenja.

Pratimo situaciju i pokušaćemo da izvučemo korist iz nje.

Prelazni rok je tek počeo nije isključeno da bude još dolazaka, ali će oni zavisti pre svega od odlazaka.

Partimo situaciju, od odlazaka pravimo kombinatoriku, pratimo igrače, zadovoljni onim što smo doveli, sa Kangvom i Bukarijem smo jači nego prošle sezone. Videćemo šta donosi budućnost, prelazni rok traje dugo i do 31. avgusta svašta može da se dogodi – zaključio je Mrkela.

Sećate li se Azovmaša? Šampiona Ukrajine za kog su igrali Varda, Raduljica i Gordić! Granate raznele pola dvorane, samo mrežice na koševima ostale… (FOTO)

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.