Budimo u kontaktu

NEMAČKA

BUNDESLIGA “Koltovi” upucali Bajern! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Duel Pavara i Nojhausa (Foto: Beta/AP)

Godina na nema;kim terenima počela je iznenađenjem. Prema početku, gostima se nije pisalo dobro, ali su na kraju pevajući napustili Bavarsku – Bajern – Borusija Menhengladbah 1:2 (1:2)!


Na meču Grojter Firt – Štutgart, naša kladionica nudi kvotu 3.10 za igru ug 4+.


Meč je u njemu svojstvenom stilu otvorio Robert Levandovski. Poljak je dobio pas od Tomasa Milera, poveo loptu nekoliko koraka i zakucao loptu u mrežu “koltova”.

Malo šta je tada nagoveštavalo ono što će da se desi desetak minuta kasnije. Za tili čas, nekada najveći rival Bajerna u ANdmačkoj je preokrenuo. Nojhaus je u 27. poslao odbitak u gol za izjednačenje, a Lajner posle kornera, samo četiri minta posle toga preokrenuo!

Od tog šoka, Bavarci se do kraja nisu oporavili. Daleko najbolju šansu propustioi su na istekučasa igre kada je Levandovski pogodio prečku. Borusija je odolela i spasila prvenstvo!

BUNDESLIGA, 18. kolo

Petak

Bajern – Borusija Menhengladbah 1:2 (1:2)

(Levandovski 18 – Nojhaus 27, Lajner 31)

Subota

15.30 B. Leverkuzen – Union Berlin

15.30 Frajburg – Arminija B.

15.30 Grojter Firt – Štutgart

15.30 Hofenhajm – Augsburg

15.30 Lajpcig – Majnc

18.30 Ajngraht F. – Dortmund

Nedelja

15.30 Herta – Keln

17.30 Bohum – Volfsburg

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.