Budimo u kontaktu

NEMAČKA

NOVA POBEDA MOĆNOG ŠTUTGARTA Prošle sezone kroz baraž obezbedili opstanak, a sada su lideri Bundeslige (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Prinstskrin/hoofoot

Štutgart igra sjajno od početka sezone. Ekipa koja je opstanak u Bundesligi obezbedila kroz baraž, posle uvodnih pet kola nalazi se na prvom mestu, ali uz utakmicu više u odnosu na najbliže pratioce.


PREMIJER LIGA: Kvota na pobedu Mančester junajteda protiv Barnlija u našoj kladionici je 1.75. Utakmica je na programu u subotu od 21:00. 


Klub za koji je poslednjih nekoliko minuta zaigrao i mladi Jovan Milošević, bio je u bolji u utakmici sa Darmštadom 3:1. Posle pet kola, Štutgart ima četiri pobede uz jedan poraz.

Gosti su prvo došli do prednosti, ali ne svojom zaslugom. Nespretan je bio fudbaler Štutgarta Zagadu i zatresao je sopstvenu mrežu u 17. minutu.

Domaćin je do izjednačenja stigao u 22. minutu, a strelac gola bio je Milo posle sjane asistencije Girasija. Uspeli su do poluvremena da dođu i do preokreta pogotkom upravo spomenutog Girasija.

Fenomenalni napadač postavio je i konačnih 3:1 u 92. minutu. Možda je šteta po našeg mladog Miloševića što Girasi pruža ovakve partije, mada će uz njega doskorašnji fudbaler Vojvodine i te kako imati šta da nauči.

BUNDESLIGA,  5. KOLO

Petak

Štutgart – Darmštad 3:1 (2:1)

(Milo 22, Girasi 32, 90+2 – Zagadu (autogol) 17)

Subota

15:30 Augsburg – Majnc

15:30 Menhegladbah – Lajpcig

15:30 Bajern – Bohum

15:30 Dortmund – Volfsburg

15:30 Union Berlin – Hofenhajm

18:30 Verder – Keln

Nedelja

15:30 Leverkuzen – Hajdenhajm

17:30 Frankfurt – Frajburg

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.