Budimo u kontaktu

NEMAČKA

BUNDESLIGA Rolerkoster emocija u Štutgartu! Dva gola prednosti, preokret Hajdenhajma, pa na kraju – remi

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Štutgarta (foto: Beta/AP)

Kakva utakmica… Štutgart je imao dva gola prednosti, Hajdenhajm je preokrenuo, ali je na kraju domaćin ipak izvukao bod – 3:3 (1:0).


NBA LIGA: Bruklin – La Lejkers (00.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.45


Štutgart je do vođstva došao krajem prvog poluvremena, kada je Serhu Girasi zatresao protivničku mrežu. Već na startu drugog dela prednost je duplirana, a strelac je bio Anđelo Stiler.

Međutim, samo devet minuta kasnije golman domaćih Alfred Nibel je prosledio loptu u svoju mrežu i vratio goste u život. Dugo se mučio Hajdenhajm da dođe do izjednačenja, u čemu je i uspeo pet minuta pre isteka regularnog dela. Tim Klajndist je najpre u 84. minutu pogodio za poravnanje, da bi samo minut kasnije ponovo zatresao mrežu za potpuni preokret.

Činilo se tada da će Štutgart da upiše prvi poraz još od januara, ali… Ofanzivac gostiju, Nikola Dovedan je u 96. minutu zaradio direktno isključenje i ostavio svoj tim sa desetoricom na terenu. Neposredno posle toga, domaći su došli do izjednačenja i to majstorijom Deniza Undava u 98. minutu.

BUNDESLIGA, 27. kolo

Subota

Lajpcig – Majnc 0:0

Leverkuzen – Hofenhajm 2:1 (0:1)
(Andrih 88, Šik 90+1 -Bajer 33)

Ajntraht – Union Berlin 0:0

Menhengladbah – Frajburg 0:3 (0:1)
(Gregorič 7, Rol 47, Doan 58)

Verder – Volfsburg 0:2 (0:1)
(Lakroa 45+4, Majer 84)

Bajern – Dortmund 0:2 (0:1)
(Adejemi 10, Rijerson 83)

Nedelja

Augzburg – Keln 1:1 (1:1)
(Majer 18 – Selke 33)

Štutgart – Hajdenhajm 2:3 (1:0)
(Girasi 41, Stiler 53, Undav 90+8 – Nibel 62 autogol, Klajndinst 84, 85)

Bohum – Darmštad 19.30

Пласман обезедио Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.