Budimo u kontaktu

NEMAČKA

NEZAPAMĆENO Trener Bajerna čestitao titulu Leverkuzenu sedam kola pred kraj prvenstva

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Tomas Tuhel (foto: Beta/AP)

Da je neko pred početak sezone rekao da će Bajern već posle 27 kola da se oprosti od titule Bundeslige verovatno bi bio proglašen ludim. Ipak, bio bi u pravu.


LA LIGA: Alaves – Real Sosijedad (18.30), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 2.85


Bavarci su u subotu na svom stadionu izgubili u derbiju od Dortmunda (0:2), a kako je Leverkuzen u 88. i 90. minutu došao do preokreta nad Hofenhajmom, ekipa Ćabija Alonsa sada ima “+13” u odnosu na drugoplasirani tim iz Minhena.

Leverkuzen još nema poraz u prvenstvu i sva je prilika da će da podignu trofej na kraju sezone. Ipak, navijačima Bajerna se svakako ne dopada činjenica da je njihov trener, Tomas Tuhel, već sada odustao od titule i čestitao Leverkuzenu na osvajanju iste.

– Ne možemo ništa da pričamo posle ove utakmice. Kolika je sada razlika? Koliko bodova? Gotovo je, čestitam Leverkuzenu – rekao je Tuhel na konferenciji posle poraza od Dortmunda.

Podsetimo, Alonsov tim ima 73 pobeda, a Tuhelov 60. Treći je Štutgart sa 56, a četvrti Dortmund sa 53.

Пласман обезедио Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.