Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BURNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE Sivić: Fudbaler Partizana se bacio kao u bazen i mi treba da ćutimo! Stolica: Kod oba penala igrači Radničkog nisu dobili kartone (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Tomislav Sivić i Ilija Stolica (Foto: Starsport)

Veoma uzbudljiva utakmica odigrana je u Nišu gde su Radnički i Partizan odigrali 3:3 u drugom kolu Superlige Srbije. Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni na konferenciji za novinare.


ARGENTINA: Od 18 igraju Barakas -A rgentinos juniors, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.93. 


Trener Nišlija Tomislav Sivić je posle meča oštro komentarisao suđenje, a pogotovo drugi penal Partizana. U istom tonu je nastavio i kasnije.

Mislim da je trebalo da dobijemo ovu utakmicu. Imali smo šansu za 4:1 i to bi bila tačka na i. Ja nikada nisam komentarisao sudije od kako sam se vratio u srpski fudbal, mene kažnjavaju, pet godina su me kaznili da ne priđem nigde, ali ovaj skandal sudijski danas bih voleo da lepo uzmemo video i da vidimo da li je Filipović trebalo da dobije crveni karton u prvom poluvremenu kada je nokautirao Mitrovića, koji je zbog toga bio zamenjen, Vujačić sa dve noge ispred nas, klasičan crveni karton, pa ovi penali, prvi naša greška, drugi skandalozan, nema ni VAR-a ni ničega, bacio se čovek kao u bazen, mi sada treba da ćutimo i da kažemo “ok, ne smemo da kažemo ništa, to je Partizan ili Zvezda” – rekao je Sivić i nastavio:

Ljudi, pobedite nas, dajte nam pet komada, ali ovo je stvarno… Da idemo u studio i da gledamo situaciju po situaciju. Mi smo izgubili dva boda, Partizan je bio dobar u prvom poluvremenu, u drugom smo izašli dobro, trebalo je da postignemo još taj jedan gol, imali smo potpunu kontrolu, onda se desilo šta se desilo. Ja nisam zadovoljan, mislim da smo izgubili dva boda.

PRIMILI GOL IZ TUNELA

Upitan je trener Radničkog i o meču prvog kola protiv Crvene zvezde kada su crveno-beli poveli na startu iz penala.

Isto iz penala, iz tunela je sviran penal. Kako da se branimo od toga – upitao je Sivić.

Potom su novinari pitali za mišljenje i Iliju Stolicu, trenera Partizana.

Verujem da bi vam bilo interesantno da ovako nastavimo. Utisci su jedno, snimci su drugo. Imao sam prilike, pošto imamo mogućnost da gledamo snimak i u toku same utakmice, nekoliko situacija koje su bili penali nisu svirani, naš drugi penal je bio čist, klasičan penal, bez ikakvog padanja u bazen, igrač je sapleten, kod oba penala igrači Radničkog su startovali sa leđa i nisu dobili žute kartone – poručio je Stolica i nastavio:

Slažem se da nije nikome lako kada je loše suđenje, ali treba precizno analizirati o kome i šta se radi, mislim da ovde nema žrtvi u tom smislu, stvari su vrlo jasne svima nama uvek, bez obzira kako ih analiziramo pod utiskom, imamo video i mogućnost da zaustavimo. VAR je radio kod drugog penala, nije radio u toku same utakmice, to su stvari za koje nismo krivi i koje nama ne idu u korist.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSPERT ZA SUĐENJE: Radnički je oštećen, Partizan morao da ostane sa igračem manje u prvom poluvremenu!

UMALO TUČA Pored šest golova, na Čairu “radile” i pesnice! (VIDEO)

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.