Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Čačani pobedili pred najvažnije mečeve sezone

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Marko Pecarski (Foto: Starsport)

Ligaški deo takmičenja Čačani su završili pobedom. Borac je u dvorani kraj Morave savladao Mornar – 91:78 (23:23, 22:25, 15:18, 31:12).


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Juta – Dalas biti ubačeno manje od 213 poena.


Ekipa Marka Marinovića do pobede je stigla fenomenalnom igrom u poslednjoj četvrtini koju je dobila s 19 poena razlike!

Tim Borca predvodio je odlični Marko Pecarski s 24 poena (7-7 za dva) i šest skokova. Ivan Marinković je ubacio 13, Hanter Hejl 11, a Duda Sanadze i Ilija Đoković po 10 poena. Najbolji u Mornaru bio je Vladimir Mihailović sa 25 poena.

Pred Čačanima su najvažnije utakmice sezone. Iako su kroz takmičenje obezbedili opstanak, oni će morati da igraju baraž seriju sa Zlatiborom iz Čajetine, pobednikom ABA 2 lige. Razlog je pravilo po kojem iz jedne države u ligi može da igra najviše pet klubova, a Borac je među njima najslabije plasiran. Baraž počinje 28. aprila i igra se do dve pobede.

ABA LIGA

Subota

Crvena zvezda – Igokea 85:66

Borac – Mornar 91:78

19.00 Split – Budućnost

Petak

Krka – Mega 62:79

Cibona – Zadar 80:73

FMP – Cedevita Olimpija 75:77

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.