Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SADA JE SVE JASNO Poznato ko će da sedi na klupi Barselone sledeće sezone! (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Ćavi ostaje u Barseloni (Foto: Beta/AP)

Došlo je do promene na “Kamp Nou”. Skoro da je već bila gotova priča da će Ćavi na kraju sezone da napusti Barselonu, ipak, stvari sada izgledaju drugačije.


PREMIJER LIGA: Kvota na pobedu Mančester sitija protiv Brajtona 1.40. Utakmica počinje u 21:00. 


Legendarni fudbaler “blaugrane”, a sada trener, Ćavi Ernandez, najavio je početkom ove godine da će na kraju sezone da napusti “Kamp Nou”. Za razliku od prošle takmičarske godine, Barselona nije uspela da se osvoji šampionsku titulu, ali je ovoga puta došla do četvrtfinala Lige šampiona.

U međuvremenu, trener Barse je dobio podršku predsedniku kluba, uprave i fudbalera, pa je odlučio da ostane trener ovog tima bar do kraja ugovora, a to je leto 2025. godine. Do ove odluke došlo je verovatno zbog dobrog izdanja Katalonaca u najjačem evropskom takmičenju.

Promenio sam odluku, jer sam zaista dobio punu poverenje predsednika, uprave i igrača. Ovaj projekat još nije završen. Ja, moj tim, svi zajedno osećamo da imamo snage da zajedno uradimo važne stvari – izjavio je Ćavi.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.